Limba română, întrebare adresată de voicualina64, 8 ani în urmă

Redactează o compunere descriptivă de tip portret,de 150-300 de cuvinte,în care să realizezi portretul literet al unui/unei adoleșcent/e pasionat/ă de muzica cu titlu VĂ ROOOG DAU COROANAAAAAAA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georgi5077
10
Muzica este viata mea

Demult traia o tânără numita Teodora. Ea era înaltă bruneta cu ochi albaștri si svelta. Ea era o fire energica desteapta darnica harnica miloasa onesta si talentata la muzica.
Intr o zi ea si a dezgropat secretul . Ea si a data seama ca avea voce si ca putea cânta. Aceasta le a zis parintilor ca vrea sa ia ore de muzica in particular deorece dorea sa isi infiinteze o cariera muzicală. Peste putin timp parintii acesteia au luat legatura cu o profesoară de canto si a inceput sa meargala canto la varsta frageda de 7 ani. Tanara evolua pe zi ce trecea si vocea ei cristalina si dulce ca si mierea se forma iar pe cei din casa ii incanta. Timpul trecea iar acea micuta a devenit o domnisoara jn toata regula. La 14 ani ea si a inceput cariera muzicala castigand vocea României si fiind recunoscuta oe marile sceni ale lumii ca Theo. Vocea i cristalina rasuna in sufletele oamenilor care o ascultau si o îndrăgeau insa si dusmanii ei o admirau si se mirau de vocea ei.
Aceasta este pasiunea pentru muzica.Daca vei cultiva seminte vor creste si se vor dezvolta iar tu odata cu ele.

Vreau coroana

Alte întrebări interesante