Limba română, întrebare adresată de lercasimonap9i1gp, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere dupa urmatorul plan de idei introducere .intntr-o zi frumoasa de vara ma aflam la bunici antrun sat de munte din zona fagarasului .chitu ma antampina dis de dimineata .bunicii muncise an gradina .eu si andrei mergem la cules de prune si la scaldat ampreuna cu bunicul.petrecem seara cu bunicul si cu bunica . introducere cuprins si ancheiere va rog multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MaRiaStefania19
3
Era o zi frumoasa de vara, iar eu tocmai ajunsesem in satul de munte din zona Făgărașului, unde locuiau bunicii mei. Fiind o ora destul de târzie, am stat un pic de povești cu ei, apoi m-am pus la culcare.
A doua zi dis-de-dimineață Chitu ma trezește pentru a lua micul dejun cu toți. După ce terminăm cu toții de mâncat, mai stam puțin de vorba, iar bunicul si bunica merg sa zmulgă buruienile si sa ude plantele din grădină. Eu si Andrei decidem sa mergem la cules de prune. Unde ne distrăm pe cinste, făcând glume si răzând unul de altul când ne dezechilibrăm. După câteva ore bunicul vine la noi si ne indemnă sa mergem la scăldat împreună cu el. Locul in care am fost la scaldat era plind de persoane de toate vârstele.
Plecăm de la scăldat abia când se inserează si vântul rece începe sa adie. Ajunși acasă, eu cu Andrei, ne așezăm pe prispă alături de bunici si petrecem restul serii cu ei.

lercasimonap9i1gp: multumesc
Alte întrebări interesante