Limba română, întrebare adresată de qweasdzxc3, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere imaginara de 100-150 in care sa povestesti o intamplare amuzanta din lumea animalelor. In compunerea ta vei folosii 5 interjectii diferite. va rooooogggg ajutor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaMariaBanana
7
Maria impreuna cu parintii ei au ners in vacanta la mare...Cand au ajuns parintii s-au cazat iar Maria a plecat pe plaja..Acolo a gasit un crab ce dansa si mai multi brotacei ce jucau limbo...De speriata ce era a fugit pana a ajuns la hotel..A urcat sus la ea in camera si a inceput sa isi spuna ca tot ce a vaxut este doar in capul ei..Cand Maria iese se la dus vede un urs ce se juca Fifa2016 pe consola ei.
-Ma!!!I-a mana!E valoroasa!
-Da cand nu am mai jucat asa ceva! zice ursul

Maria fuge din camera si fuge inspre mare..Intra in mare crezand ca acolo macar va avea liniste..Dar ce sa vezi!Acolo erau delfini pe skijet-uri..Iar ursul ce jucase fifa pe consola ei era si el intr-o barca..
-Ah!!Zimi Doamne ca e un cosmar!
-Nup!E cat se poate de real!ursul
-Esti mai prost decat prevede legea!Un delfin
-Nu va mai certati!
-Maria!Maria!Maria!Voce misterioasa


Eu tresar si ma trezesc in camera de hotel fara pesti care danseaza tango aau delfini cantareti mergatori pe skijet-uri..Padca Maria se simtea singura..Dar deodata in camera intra o fata...Si tot odata noua prietena a ei..

Ok nu este prea stralucita..Dar e 00:00..Si nu am inspiratie..Sper sa iti placa!Pup

qweasdzxc3: multumesc mult
qweasdzxc3: e ff frumoasa
AnaMariaBanana: n-ai pt ce!Ma bucur ca iti place
Alte întrebări interesante