Limba română, întrebare adresată de Kingaa, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere in 15-20 randuri cu titlul "O fapta buna"!!
Este urgenta!!! faceti va rog!! Dauu coronita!!***

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
13
                                             O fapta buna



       Orice om priveste in jurul lui si stie ce trebuie sa faca si ce nu. Ce inseamna oare o fapta buna sau o fapta rea?... O sa incerc a va povesti cate ceva din ceia ce stiu eu.
        Atunci cand facem o fapta buna suntem lauda-ti sau primim multumiri. Am vazut de  multe ori situati in care oamaenii faceau lucruri bune pentru altii, dar la sfarsit nu erau incantati de ceia ce primeau. Acest lucru nu este un lucru bun. In momentul cand facem o fapta, numai faptul si dorinta ca am ajutat pe cineva ne face sa ne simtim impliniti. Atunci cand o persoana are nevoie de ajutor este bine sa dam o mana de ajutor fara sa cerem ceva la schimb. Sunt extrem de multe persoane care fac astfel de lucruri fara a se gandi ca acest lucru este foarte rau. Faptele bune le facem cu sufletul si cu inima nu cu capul. Cu toti trebuie sa fim multumiti atunci cand ajutam, fiindca acest lucru este unul foarte important. Dumnezeu mereu ne vede, iar el stie cand facem ceva din inima si atunci cand judecam cu capul pentru a primii ceva anume la schimb. Dar acest lucru nu este absolou deloc binevoitor.
         Faptele bune sunt niste stari pe care le avem atunci cand stim cu adevarat ca putem ajuta o persoana care chiar are nevoie de ajutor.
Alte întrebări interesante