Limba română, întrebare adresată de lavinianica, 7 ani în urmă

Redactează o compunere in care sa arați recunoștință fata de un profesor care a contribuit la educația ta sa fie de 130 de cuv




Repede va rog dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BozgaRaul
1

Răspuns:

Sunt unul dintre norocoșii care au avut oportunitatea să învețe de la un profesor care a avut un impact major asupra vieții mele și a educației mele. Profesorul meu de matematică, doamna X, a fost mereu disponibilă să mă ajute, indiferent de cât de greu păream să înțeleg un concept. Ea a fost întotdeauna motivatoare și a încurajat fiecare elev să își atingă potențialul. În plus, ea ne-a arătat că matematica poate fi distractivă și ușor de înțeles cu puțină răbdare și dedicație.

Am reținut multe informații utile din orele ei de curs și am dezvoltat abilități care îmi vor fi utile în viitor. De asemenea, am învățat valori importante, cum ar fi importanța muncii în echipă și a respectului față de colegi și profesori.

Îi sunt foarte recunoscător profesorului meu de matematică pentru tot ceea ce a făcut pentru mine și pentru educația mea. Ea a fost un model pentru mine și am învățat atât de multe lucruri importante de la ea. Sunt sigur că voi păstra întotdeauna această experiență și acești amintiri cu mine pentru totdeauna.

Explicație:


lavinianica: Ms
Alte întrebări interesante