Limba română, întrebare adresată de denii2108, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere in care sa povestesti o intamplare reala sau imaginara petrecuta intr-o pauza, la scoala.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamariby123
23
Este primul meu an intr-un colegiu de renume, din oras. In prima zi imi cunosc toti colegii, povestim si incercam sa ne gasim fiecare colegul de banca potrivit.
Doamna diriginta ne pune intrebari, incercand sa ne descopere personalitatile fiecaruia dintre noi. Suntem foarte incantati de noul colectiv, iar clopotelul anunta ca putem iesi in pauza. Curiozitatea mea cea mai mare este sa cercetez tot ce-mi este necunoscut si, de ce nu, sa-mi cunosc si colegii de la celelalte clase. Mai iau o colega pentru a nu ma plictisi, insa dupa multe "la stanga" "la dreapta" si iar "la stanga" si tot asa nu mai stim unde ne aflam. Totul semana, pe elevi, nu-i cunosteam si parca tot curajul nostru disparuse fara urma. S-a sunat de intrare, iar noi inca mai cautam drumul de intoarcere, pana cand, in fata noastra, se arata ca o zana buna doamna diriginta, care ne ia cu drag si ne duce in clasa.
Imi voi aminti mereu cum am cunoscut colegiul in care invat.

anamariby123: Mersi! Imi pare rau pentru ce ti-a facut Dani!
Răspuns de Utilizator anonim
10
Era prima zi la scoala.Cand faceam cunostinta cu noii colegi care vom sta cu ei impreuna patru ani deodata se aude clopotelul de pauza.
Noi toti iesim ca fulgerul afara fiindca era o zi foarte calda.Tot mergand cu noile colege dam peste o pisica.Ne-a fost mila de ea si am hranit-o cu pachetelul nostru ca sa nu fie infometata.Cand se suna,noi hotaram sa o luam in clasa.Totul a fost bine in ora dar in pauza cand ne uitam in spatele clasei vedem ca pisica s-a tinut de șoti.
Toti ne-am amuzat!
Alte întrebări interesante