Limba română, întrebare adresată de mmiiimmii, 9 ani în urmă

Redactează o compunere în care să povestesti o întâmplare ,utilizand următoarele cuvinte sau grupuri de cuvinte: "a-și pierde puterile" , "munte" , "obosit" , "sănătos".

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de STRATHROWAN
0
Intr-o dimineata de simbata ,vara am hotarit sa plecam cu prietenii cu cortul, la munte.Traiesc intr-o zona muntoasa si astanu a fost o problema, mi-am strins bagajulsi am pornit la drum, am facut o primlare de dimineata la aer curat ceea ce mi-a dat puteri si ma facut mai sanatios. Am studiat plantele diverse care cresc pe munte , si am adaugat citeva in colectia mea. Mai inspre seara am hotarit sa ne urcam mai sus sa gasim unloc unde sa amplasam corturile , cins am ajuns la locul detinat , eram obosit si inspre seara ,eram scutit de puteri. In dimineata urmatoare ne-am intors cu totii acasa , a fost o experienta de neuitat

Răspuns de ioanaloredana29
0
Excursia
Este o zi minunata de aventura.Eu si prietena mea cea mai buna vom merge intr o expeditie cu cortul pe (munte) . Ne am luat tot ce ne trebuie : apa , hrana , saci de dormit si cortul.
Am plecat luandu-ne ramas bun de la cei dragi . Prietena mea (si a pierdut puterile) pana ce am ajuns , chiar si eu eram foarte (obosita) .Am facut un foc de tabara mic , cu acordul parintilor , normal , apoi am luat niste bezele si le am pus pe betisoarele luate de acasa, a fost minunat , dar eu am ars 2 si trebuia sa le mananc asa. A inceput sa doara purta putin , dar nu m am mai gandit si m am culcat asa . A doua zi , ne am trezit ,(sanatoase )si gata de drum .Cand am ajuns acasa le am povestit totul lui mama si tata , si au inceput sa rada. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea.
Sper ca te am ajutat!!!
Alte întrebări interesante