Limba română, întrebare adresată de lacra42, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere in care sa prezentam o intamplare in razpada

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blajirina7
1

Afara ningea. Era o zi minunata de iarna iar pe jos s-a așternut un covor alb de zăpadă ca și cum ar fi fost pământul învelit într-o pătură moale și alba.

Eu și fratele meu am ieșit afară că să ne jucam cu zăpada. Dintr-o dată am auzit niște pași care pătrundeau prin zăpadă. Era chiar bunicul care a venit la noi cu o săniuța. Noi ne-am așezat pe ea și bunicul ne-a plimbat prin ulițele satului. Când am ajuns acasă, obosiți,plini de zăpadă și foarte bucuroși că ne-am jucat în zăpadă și ne-am plimbat cu săniuța, mama ne-a pregătit ciocolata calda și biscuiti. Apoi am stat cu totii la masă și am mâncat delicatesele făcute de mama, proaspăt scoase din cuptor. Ea a pregătit carne la cuptor, cartofi și o salata foarte gustoasa de varza. După ce am terminat de mancat ne-am băgat la somn deoarece mâine ne aștepta o alta zi ,,înzăpezită"

Iarna este un anotimp plin de peripeții și experiențe fantastice.

Am incercat sa o fac cat de scurtă am putut. De obicei le fac de minimum 2 pagini de caiet studențesc.

Coroana te rog......


lacra42: Multumesc
Răspuns de mm8838671
0

Răspuns:

într-o zi de iarna eu ma-m dus afara iar sota mea /fratele meu ma împins în zapada...... daca team ajutat o inima apropo acolo unde am pus bara alege tu ce vrei ori frate ori sora

Alte întrebări interesante