Limba română, întrebare adresată de miaumiau1773728, 8 ani în urmă


Redactează o compunere in care să prezinți desfăşurarea unei zile reușite de
vacanță, pornind de la grupul de cuvinte o zi perfectă. Inserează în compunerea ta
valori expresive, ajutându-te de substantive. Subliniază substantivele articulate!


e urgent va roggg dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dobreruxandra1496
2

Vacanța de vară este minunată. Școală s-a terminat și avem mai mult timp pentru a ne distra împreună cu prietenii in aventuri plăcute .

Într-o zi de vară, am făcut o petrecere in curtea din spate a casei noastre. Cu o zi înaintea petrecerii, am făcut multe pregătiri . Eram foarte entuziasmat, atât de nerăbdător încât as ai fi putut spune că îmi ard călcâiele de cât m-am învârtit de colo colo. Cu greu am reușit să închid un ochi in seara aceea .

Dimineața a sosit , am sărit din pat și am mers să fac ultimele verificari. Am asezat o păturică pentru picnic, am improvizat o piscină, era cam mica dar era buna oricum . Am încărcat pistoalele cu apa, muzica și boxele și m-am asigurat că mama a pregătit cele mai bune gustări pentru mine și prietenii mei. Tata chiar ne-a adus un aparat de făcut înghețată și era extraordinar.

Marele moment a început, prietenii mei au ajuns si eram foarte bucuros.

Ne-am distrat pe cinste, am ascultat muzica, am dansat, ne-am jucat cărți, am alergat și ne-am udat hainele dar nu ne-a deranjat deloc pentru că era foarte cald afară și ne-am răcorit .

Părinții noștrii au avut și ei momentele lor de distracție și ne-au pregătit un grătar foarte bun din care am mâncat cu pofta .

Timpul a trecut repede, nici nu ne-am dat seama când a trecut și prietenii mei a trebuit sa plece acasă.Atunci când te simți bine, timpul parcă trece și mai repede.

Am rămas plăcut impresionat de cât de mult m-am distrat și am rămas cu un sentiment că nu m-am saturat de distracție și de jocuri cu prietenii mei . Am reușit să fac o petrecere super și să m-am bucur de fiecare moment așa cum am plănuit .

Asta clar a fost o zi frumoasa și reușită de vacanță!

Alte întrebări interesante