Limba română, întrebare adresată de chircamiruna, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere in care sa prezinti in 5-8 randuri o experienta personala in care cartea a fost cel mai bun prieten!!!!
Daca se poate pana la ora 16:00..........va rogg!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adelinatataru
8
In fiecare zi cineva ma dejamageste. In acel moment simt ca nimeni nu are nevoie de mine. Dar nu e asa, imi amintesc ca este cineva care cu drag ma asteapta. Cartea! Ea, cea mai buna prietena. O deschid, ii simt mirosul si imi dau seama cu cata nerabdare ma astepta ea. Sa o vad, sa o simt, sa o citesc. Citesc o pagina, doua, trei, citesc un capitol. Simt cum toata dezamagirea si durerea pleaca din sufletul meu. E foarte placut sa ai un asemea prieten. Sper ca si ceilalti sa inteleaga ca oamenii ne asculta, dar nu ne si inteleg, dar cartea va fi mereu linga noi si ne va da sfaturi.

chircamiruna: Multumesc!!
adelinatataru: Cu placere
Răspuns de Utilizator anonim
3
Viata mea a luat o intorsatura neasteptata intr-un moment neplacut .Eram inca elev la gimnaziu si un accident teribil mi-a luat tatal.Am plans,am intrebat pe Dumnezeu de ce tocmai pe tata l-a luat,si pentru ca trebuia sa o sustin pe mama ,sa imi tin in frau sentimentele,m-am refugiat in lectura.Atunci a fost primul pas facut spre o carte.Citeam dar ocazional.Acum cartea este prietenul meu.Am inceput prin a ma documenta in vederea psihologiei omului,sa inteleg de ce omul sufera atat de mult la pierderea cuiva drag.Acum citesc carti cu subiecte variate,si cartea este cel mai bun prieten,ea ma duce pe taramuri necunoscute unde ma face sa uit de tristete.
Alte întrebări interesante