Limba română, întrebare adresată de teo5836, 8 ani în urmă

redactează o compunere in care să prezinți o întâmplare petrecută la munte ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de denisadede73
8

In aceasta vara,eu împreună cu mai multi colegi de clasă,am fost intr o excursie la munte timp de patru zile.

In prima zi,la urcarea muntelui,ne am intalnit cu totii ,mai întâi la școală,de unde am pornit către munte,cu microbuzul școlar.Dupa un timp de mers pe jos,urcand in continu,am ajuns la cabana unde ne am cazat.

In a doua zi,de dimineață,pentru a ne inviora,am facut cateva exerciții de gimnastică,am mancat,apoi am pornit spre cascadă,pentru a aduce apă,iar de acolo,am plecat direct spre alt munte,pentru a admira priveliștea de la înălțime.Dupa ce am ajuns in vârf,ne am odihnit putin,am facut câteva poze,apoi am pornit spre cabană.

In a treia zi,de dimineață,la fel ca in a doua,am facut ca încălzire gimnastică,apoi am pornit spre alt munte,mai înalt de data aceasta.Dupa ce am ajuns in varful acelui munte,mi am dat seama cat de frumoasă si de nepretuita este lumea in care traim.Am facut cateva poze,iar eu,împreună cu câțiva colegi,însoțiți de un profesor,am plecat înaintea celorlalți pt a putea pregăti mâncarea,insa pe drumul catre cabană ne asteptase o surpriză la care nu ne asteptam:o haita de câini ciobănești care alergau latrand spre noi.Cu totii ne am speriat la început,însă profesorul ne-a spus sa nu vorbim si sa nu rodicam mâinile,asa ca dupa un timp,vazand ca nu le facem rau,câinii au plecat,iar noi ne am vazut de drum pana la cabană.In acea noapte,urma o ploaie de meteoriți,asa ca ne am strâns cu totii afară pe pături si biclonuri pt a admira acea partica de rai chiar in fata ochilor nostri.

Iar in a patra zi,ne am trezit de dimineata,am împachetat lucrurile,am mai facut cateva poze si am pornit spre orășelul care ne astepta nerăbdător sa il revedem.

Pana spre casa,am plecat cu trenul,distrandu ne la maxim,iar înainte sa ajungem in satul natal,am mai cântat un cântec,ca o ultima amintire din acea excursie,apoi am coborat si am plecat spre casă.

Această excursie este una dintre cele mai frumoase excursii pe care le am avut pana acum,de care o sa -mi amintesc cu drag de ea,oricând.

P.S: scz ca e asa de lungă,dar este propria experiență si am retrait-o rescriind-o.. sper ca e buna si ca iti place..


denisadede73: părticică*** :))
Alte întrebări interesante