Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in televiziune.Va rog sa fie frumoasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DSmm
100
                                         Prima emisiune.

  Ieri dimineata un apel ciudat m-a trezit din somn. Era un numar care, nu fusese trecut in lista mea de contacte.
  Ridicandu-ma din pat si pregatindu-mi micul dejun, obser ca ecranul telefonului palpia. Era acelasi numar care m-a trezit din somn acum cateva minute.
  Gandindu-ma, daca sa raspund, imi amintisem ca acum cateva luni am aplicat la un job pe timpul verii ca prezentatoare pentru o emisiune de copii.
Raspund.
  - Alo!, raspund surprinsa.
  - Domnisoara Lavinia Zmer la telefon?
  - Da, eu sunt, spun mirata.
  - Acum trei luni a-ti aplicat pentru un post de prezentatoare TV la emisiunea "Tinere Talente" de pe programul Prima TV, aflati ca a-ti fost aleasa pentru acest job.
  - Doamne!, tip socata. Va multumesc foarte mult pentru acesta veste.
  - Ne bucuram si noi ca avem o colega noua, felicitari. Maine in jurul orei 13:00, va rugam sa fi-ti prezenta in studiourile noastre, mai multe detalii o sa le primiti printr-un mesaj tot pe asest numar de telefon.
  - Da, multumesc din nou! O zi buna!
  - La revedere!
  Ziua urmatoare, indreptandu-ma spre studiouri ma gandeam la tot felul de lucruri rele. Trecand pe trecere de petonii  dintr-un moment de neatentie o masina era sa de-a peste mine. Dupa acest intamplare soferul se uitase la mine lung.
 Intrand pe usa, aud o voce cunoscuta, era soferul. Domnul zambeste la mine si imi zice:
  - Sa fii mai atenta!, spune el cu un suras pe chip.
  - Sigur, raspund eu uimita.
 Conducandu-ma spre camera unde se monta emisunea. Dupa mai multe cadre si greseli, intr-un sfarsit am reusit sa imi implinesc si acest vis.


  Sper ca te-am ajutat!

   
Alte întrebări interesante