Limba română, întrebare adresată de Denisa4343, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere in care sa prezinti o intamplate petrecuta in timpul unui spectacol de muzica. Repede va rog. Dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sandapostica
0

    Spectacolele de muzica sunt splendide,sunt cele care iti vorbesc fara cuvinte..Ele au limbajul lor,unul care doar cei care vor cu adevarat pot intelege ceea ce graiesc..Spectacolele de muzica sunt acelea care iti imbata creierul cu niste sunete invioratoare,sunt cele care iti alunga gindurile negative din creier.

  Sa merg la asemenea spectacole ma face sa ma simt fericita,de indata imi apare zimbetul pe fata,parca ma purifica de sentimentele rele de durerile sufletesti..

  Mereu cind intru in acea sala inima incepe sa imi salte ,iar marimea nerabdarii este mai mare de cit propriul meu corp..Cu fiecare cintec redat devin mai relaxata,parca plutind printr-o lume doar a mea care ma pazeste de toate nelegiuirile lumii..Acea sala este ca fortareata care ma fereste de lucrurile de care imi este teama..

  Ma intristeaza cel mai mult momentele in care totul se termina,atunci sunt trasa cu brutalitate la realitate si imi este dat sa revad lumea din nou asa cum este ea ,o lume defecta..

Alte întrebări interesante