Limba română, întrebare adresată de Florica15, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere , in care sa realizezi portretul unei persoane care te-a influentat pe parcursul devenirii tale si pe care o consideri un model ! Urgent !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TwerkForSatan
131
Asta este o compunere facuta de mine. Am primit-o la teza, sper sa-ti placa^^. 
N-am sa uit niciodata prima zi de generala, primele tipete pe hol si petele de cerneala de pe maini. N-am sa uit femeia care atunci cand intra in clasa, toti se ridicau in picioare respectos salutand-o. Acum, in clasa aVIII-a la sfarsit, realizez certurile doamnei profesoare. Oh! si cat ma mai certa sa invat, iar eu simteam ca intru in pamant de rusine.
  Profesoara mea,cu parul etc..dai cateva trasaturi , doamna aceea care pe langa faptul ca a fost o prietena a fost si cel mai aspru critic al nostru,al clasei, al meu...
Am invatat de la ea multe si nu regret nicio zi cand ma certa si imi critica alegerile, vestimentatia sau chiar scrisul meu dezordonat.Consider ca a fost o profesoara buna, un critic bun si o prietena de incredere, deoarece sfaturile care le spunea nu-mi intrau pe o ureche si ieseau pe cealalta, ramaneau acolo si tineam cont de ele.

Chiar daca nu e chiar cum vrei tu sper ca ti-am dat o idee macar.
Bafta la teme! <3

Florica15: Multumesc ! <3
TwerkForSatan: <3
Alte întrebări interesante