Limba română, întrebare adresată de tymy, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere in care sa-ti exprimi opinia in legatura cu telefonul in viata tinerei generatii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexutza9
17
Telefonul in viata tineretul este cel mai important la ora actuala.Este tehnologia evolutie , care odata cu ea am evoluat si noi.
In primul rand telefonul in zilele noastre este un necesar deoarece multi vor sa comunice , sa afle informatii.Nu se mai practica metoda scrisorilor de cand cu telefoanele si sms-urile.Multi prefera sa sta confortabil pe canapea la tv si sa trimita un sms in difertite locatii decat sa se mai deplaseze pana la posta sa puna o scrisoare , chiar si sa o scrie , mai mare bataie de cap.
In al doilea rand , telefoanele sunt folosite pentru lumea virtuala , de exempul site-urile de socilaizare sunt la mare cautare .Daca ai un telefon performat  esti vazut cu alti ochii, daca ai un telefon mai vechi lumea te vede prost.De asemenea telefoanele sunt folosite si pentru jocuri,asculat muzica si diverse aplicatii.Multi ar innebuni fara telefon macar o ora , sunt dependenti de el.Pana si copii de 4 5 ani au telefoane performante dar nu au o copilarie asa cum au avut o muluti dintre noi.Fericita si fara telefon.
In concluzie tehnologia a avansat odata cu trecerea timpului si vor veni si alte generatii cu alta tehnologie mult mai avansata.

tymy: nu-i nimic me mi se par cl mai bun
Alexutza9: ms te pup
tymy: cp
tymy: dar nu stiu cum sa fac sa arat ca este cel mai bun
Alexutza9: nici eu nu stiu sincer de ieri am cont si imi place sa ajut cand stiu :)
tymy: ms oricum
Alexutza9: cp
Alexutza9: ce cls esti?
tymy: a 5-a
Alexutza9: foarte frumos
Răspuns de Utilizator anonim
2
telefonul este tehnologia vetii noastre fara el nu cred ca am putea rezista peste un milion de oameni folosesc tehnologia in fiecare zi dar ne poate afecta sanatatea chiar si eu umblu pe telefon mereu foarte multi oameni printei cei mai multi adolescentii folosesc facebook-ul

tymy: imi trebuie de 10-20 randuri
Utilizator anonim: poti sa le mai amesteci si cu compunerea de la fata aia care tia trimis
Alte întrebări interesante