Limba română, întrebare adresată de MakeAppBoy11, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere narativa de 100 120 de cuvinte in care sa descrii un loc care te-a impresionat in excursiile tale.
Dau coroana!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roberttudorica6
12

Răspuns:

Este sărbătoare , iar eu , împreună cu familia mea , am hotărât să petrecem Paștele la munte . E o zi frumoasă ! Soarele arzător arunmcă cu săgeți aurite , ”îmblânzind” atât natura , cât și populația . Vântul adie ușor printre crengile copacilor deja înfloriți . În împărăția munților , verdeața este nelipsită , având o culoare smaraldie .

Dimineața , la munte , roua avea înfățișarea unor mărgăritare , care așteptau cu nerăbdare o rază de soare pentru a se transforma în diamante strălucitoare . După ce am admirat frumosul peisaj muntos , am întins pătura pe iarba pufoasă , și am gustat atât drobul făcuit de bunica mea , cât și ouăle multicolore . Apoi, ne-am decis ,să urcăm pe munte , să participăm la o mică aventură . Am obervat multe vietăți ale naturii , ce se ascund prin tufișurile umbroase ale muntelui , dar am mai zărit și un pârâu limpede ce strălucea la lumina soarelui auriu .

Astfel , am avut parte de o aventură frumoasă la munte . Am admirat toate darurile cu care Dumnezeu a înzestrat muntele acela.

Sper că te-am ajutat ! :* O zi frumoasă îți doresc

Explicație:

Alte întrebări interesante