Limba română, întrebare adresată de anitaichebeb7, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere narativa de 100-150 de cuvinte in care sa-ti imaginezi o continoare a fragmentului (jurnal de bord de jean bart) va rogggggg!!!!!! Imi trebuie maine va roggg!!!!!!!!!

Anexe:

rodicajurescu: Daca vrei un raspuns, va trebui sa ne dai si fragmentul in cauza; poate ti l-am continua careva... doar ca nu stim de unde s-o luam cu continuarea ceruta in tema ta.
anitaichebeb7: Daca vrei iti dau o poza
anitaichebeb7: Si mio continui te rogg?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rodicajurescu
48

Răspuns:

Explicație:

             ... Si acum, vantul nebunatic aduce in port o corabie. Ce-o mai fi si cu corabia asta? O fi de bine... o fi de rau? Ce cauta aici, de ce vine, ce-or vrea oamenii de pe acea corabie?

             Batranul marinar simte cum asupra lui se atintesc niste priviri straine, ciudate si, poate, cine stie, rauvoitoare... Poate or fi niste raufacatori ... "Ce-or vrea oare astia de la noi? Suntem niste oameni saraci si necajiti, cu copii mici ramasi fara parinti. Abia ma descurc impreuna cu biata mea baba..."

         Vantul bate cu putere dinspre mare. Corabia cea ciudata se apropie vazand cu ochii...

         Batranul isi sufleca manecile si asteapta in tacere...

         Dintr-o data, apar cei trei nepoti harjonindu-se si jucandu-se cu o minge impletita din resturi vechi de sfori de parâme. Toate temerile batranului se risipira ca prin minune privind bucuria din ochii copiilor...

        Intre timp, corabia straina si-a schimbat directia, indreptandu-se spre portul vecin...

Alte întrebări interesante