Limba română, întrebare adresată de marypopa20, 8 ani în urmă

Redactează o compunere narativa de 15 20 de rânduri în care să povestești o întâmplare petrecută în vacanță de iarnă.
Toate momentele subiectului
Sa fi expresiv
sa ai un limbaj adecvat
sa fii coerent
sa respecți normele de ortografie și de punctuație ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de petruscoica
3

Vacanțele sunt cea mai bună parte din viața unui copil. Deși vacanțele de vară sunt mai lungi, îmi plac mai mult vacanțele de iarnă, deoarece am câteva amintiri frumoase asociate cu ele. Aştept aceste vacanţe tot anul şi sunt extrem de încântat de ele.

Îmi fac numeroase planuri pentru aceste vacanțe și le trăiesc la maxim. Vacanțele noastre de iarnă încep de obicei de Crăciun, care este unul dintre festivalurile mele preferate. Așadar, îmi încep vacanțele cu cumpărăturile de Crăciun. Vizitez piețele locale împreună cu mama pentru a cumpăra obiecte decorative și lumini colorate pentru bradul meu de Crăciun. Eu și fratele meu împodobim bradul de Crăciun și îl iubim când se aprinde.

În vacanță ne vizităm verişorii sau îi chemăm acasă pentru a petrece câteva zile împreună. Îmi place compania verilor mei. Ne distrăm cu toții împreună. De asemenea, mama se asigură că învățăm cel puțin 2 ore în fiecare zi pentru a ne pregăti pentru examenele care urmează.

Anul Nou vine și în vacanțele de iarnă. De obicei avem o mică petrecere în casă pentru a suna Anul Nou. Este o mică întâlnire în care ne invităm rudele și prietenii apropiați.

Una peste alta, vacanța de iarnă este timpul pentru prieteni, familie,și o mulțime de sărbători. Pur și simplu îmi place.

Alte întrebări interesante