Limba română, întrebare adresată de alebabiciu, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere narativa,de 20-25 de randuri, in care sa realizezi o intamplare reala sau imaginara petrecuta in padurea tale

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tracheflorinap9v7b9
8

Răspuns:

O întâmplare misterioasă

În fiecare an în vacanța de vară, merg împreună cu familia să îmi vizitez bunicii: doi oameni simpli ce locuiesc într-o mică, casă din împrejurimea pădurii.

Ajunși acolo am petrecut ceva timp, după care eu am început să mă plictisesc de moarte. Așa că am cerut acordul părinților și a bunicilor pentru a expedia pădurea de lângă casă, iar aceștia nu au avut nimic de obiectat. Am decis să îl iau pe mine și pe verișorul meu, care cunoaște mai bine pădurea. Noi am ajuns în pădure destul de târziu, iar noaptea deja se cobora peste noi. Dar, eram prea fascinați de frumusețea pădurii așa că am decis să continuăm expediția. Dar dintr-o dată am auzit din spatele nostru un foșnet. Eu am tresărit, dar verișorul meu m-a liniștit spunându-mi că este probabil doar un animal. Dar, apoi am auzit niște sunete stranii care ne-au făcut amândorura pielea de găină. Eram foarte speriați și grăbiți am luat-o spre poteca ce ducea spre casă. Și cum mergeam foarte grăbiți fiind, nu am mai dat de seamă ceea ce se petrecea în pădure. Dar în jurul nostru s-au strâns iele, pricolici și vasilisci ce nu ne dădeau pace și ne spuneau că Muma Pădurii va sosii în curând. Apoi, în fața noastră a apărut pentru o secundă un om negru, înalt, pe care însă nu prea am putut să-l observăm. Am început să fugim mâncând pământul, și până la urmă am ajuns înapoi acasă. Eram îngroziți de frică.

Le-am povestit mai multor persoane întâmplarea, dar aceștia nu ne-au crezut spunându-ne că totul s-a întâmplat doar în imaginațiile și subconștientul nostru. Dar, eu cel puțin, știu ce am văzut, și știu că nu a fost doar "imaginație" sau "subconștient "

Alte întrebări interesante