Limba română, întrebare adresată de AnnaAnz, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere narativa de 5-8 randuri ,intitulata " In Padure '' ,in care sa folosesti cel putin 3 interjecii. Subliniaza-le!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ina300
5
În pădure Noi împreună cu doamna invatatoare am decis sa mergem 3 zile cu cortul în pădure. Bine asta am și facut cu toti eram foarte fascinati de aceasta excursie. Odata chiar cand am ajuns acolo ne-am instalat acolo ne-am luat lemne pentru a ne incalzi la foc.Prietena mea Sara a luat o creanga care era plina cu tepi. Ea s-a înțepat și a zis :-Uh! a spus Sara -Ce s-a întâmplat?-Un țep mi-a intrat în mana. Vai cea doare! -Of, am chemat pe ceilalti colegi pentru a ma ajuta -Ooh, va mulțumesc ca ma ajutati -Cu placere a venit si doamna invatatoare avea o trusa de prim ajutor-Ai răbdare puțin Sara -Uite intide puțin mana sa nu-ti fie frica -Huh ,multumesc mult prin ajutor -Hahah cu mult drag Sara
Răspuns de Sky7
3
Era o zi calda de primavara . Soarele lumina cu razele sale blande cerul imbelsugat de nori . Am decis impreuna cu doamna invatatoare\profesoara sa mergem in padure . Drumul a fost unul fascinant in care am putut observa natura in adevarata sa culoare . Ajunsi in padure vantul batea lin si unele animale se mai auzeau in padure . O veverita stufoasa statea cu ghindele sale intr-un copac zdravan. Aceasta s-a dus pe o creanga , iar aceasta se rupse , poc (interjectie) doar atat am putut auzi fiindca vantul incepuse sa bata mai tare , vj (interjectie) iar noi ne decisem sa plecam acasa. Ajuns la masina am auzit in departare un urlet ce m-a fascinat si m-ar fi chemat inapoi in salbaticie , auuuu (interjectie) . Oricat de mult mi-as fi dorit sa ma intorc , luna se ivise pe cerul senin si eu trebuia sa ma intorc inapoi la civilizatie .

Sky7: Veverita s-a dus pe o creanga , iar aceasta se rupse*
Alte întrebări interesante