Limba română, întrebare adresată de carmencarmen973, 8 ani în urmă

redacteaza o compunere petrecuta intr-o livada de minim 150-300 de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brianaraluca11
2

Livada mea

Este o zi frumoasa de toamnă . Împreună cu verișoara mea mai mică am hotărât să mergem în livada mea. Acolo aveam mulți meri plantați iar în perioada aceasta merele s au copt.

Când am ajuns copacii erau plini cu mere roșii ca focul și arginii. Mergând printre pomi am admirat fiecare măr în parte. Verișoara mea a luat-o în fața mea, alergând.

Dintr-o data aud un țipăt. Eu o strig, și ea aleargă la mine plângând. Când am întrebat o ce s a întâmplat mi a spus că la sfârșitul livezii este ceva..... M-am dus și eu să văd și mare mi a fost mirarea când am văzut un pui de căprioară abia născut. Am calmat o pe verișoara mea spunându-i că nu este un animal prădător, ci unul foarte drăguț! Verișoara mea m-a întrebat de ce este tocmai acolo. Eu i am zis că este aproape de pădure iar mama lui a plecat după mâncare lăsându-l într un loc sigur!

Noi am plecat, însă după 5min auzim niște pași. Era chiar căprioara, se ducea cu mâncare la puiul ei. Noi am început să râdem și verișoara mea mai mica a învățat că nu trebuie să se sperie de căprioare

Alte întrebări interesante