Limba română, întrebare adresată de alexthereal, 8 ani în urmă

redactează o compunere reala sa imaginara în care sa povestești o întâmplare petrecuta în timpul unui concurs. 15 rânduri de caiet studențesc.
PLS dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de manolemadalina12
5

Era ,o zi insorita de primavara si cum ma plictiseam plinbandu-ne , eu si prietena mea incercam sa intram intr-un parc de distractii, ce ni se parea interesant si plin de luminite colorate, ne gandeam ca acolo s ar putea sa  

 dam de foarte multe cunostinte, si sa petrecem o zi superba , in compania lor.Asa ca cat ai clipi ne ducem incet spre mica caravana ce inpartea bilete, si cumparam si noi cate unul , eram atat de fericite , era biletul nostru catre o destinatie noua, intram in admosfera , dans muzica anii 80, genul ABA, si alte asemenea formatii, asa ca ne gandim ca se desfasoara si petreceri tematice! in nici doua ore , ajungem sa ne dorim sa participm , la un concurs de interpretare muzicala, ce se numea ,,Un zambet pentru umanitate,,un concurs ce avea ca principal scop sustinerea copiilor nascuti prematur, si cum noi abia asteptam sa ne afirmam in grupul nostru nou de prieteni, decidem sa participam, pentru prima data am auzit o melodie interpretata de prietena mea,, caci abia acum i si invinsese temerile , privind faptul ca ea este lipsita de talent muzical, din acea zi lucrurile au evoluat, prietena mea a luat premiul doi , si asta a incurajat-o sa evoluieze in domeniu artistic, azi e studenta la facultatea de arte,,sectia canto,, si asta ma face sa o apreciez enorm! caci  in sfarsit acea a reusut , sa se autodepaseasca!


Alte întrebări interesante