Limba română, întrebare adresată de Valy1111111, 9 ani în urmă

Redactează o compure de 80-150 de cuvinte ,o narațiune în care să preznți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în oraşul tău preferat .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariabianca2
1
era o zi de vara .soarele de pe cer rade la mine .toti oameni din jur sunt fericiti nu ii vazusem niniodata asa de fericiti . plimbanduma eu pe strazile proaspet curatate ma m gandit sa intru la biblioteca ca aflu ceva deste oraselul acesta .am cautat cartea , si am inceput sa citesc se spunea ca mai demult in acest orasel toti oameni trebuiau sa nu fac nici odata mizerie pe strazile orasului .daca se facea murdar oraselul acea persoana trebuia sa plece din el.mi-a facut placere sa studiez secretele acestui orasel perfect


mariabianca2: sper ca team ajutat
Valy1111111: multumesc
mariabianca2: cu plaacere
Răspuns de PapuAle
1
Este vara. Soarele stralucea si eu eram pe plaja intr-o stațiune exotica. Eram cu mama,tata,fratele si sora mea, pe scurt toată familia. Cum fratele meu Bogdan e mai mic si mereu pus pe șotii s-a gândit sa imi facă o farsa. In timp ce eu inotam cu sora mea Bogdan m-a prins de picior si m-a tras in jos,eu crezand ca a fost un peste. M-am supărat pe el dar tot fratelel meu e. Coroana??

Valy1111111: mulțumesc mult ! dacă era mai lung puțin dădeam coroana
PapuAle: Ok. Cu placere
Alte întrebări interesante