Limba română, întrebare adresată de DenisaO9, 8 ani în urmă

Redacteaza o cumpunere de 80-100 de cuvinte în care sa prezinții o întâmplare la care a participat iepurașul la târg .Pune un titlu sugestiv compunerii tale.Am nevoie de ajutor deoarece nu am nicio idee .Dau coroana la cel care a formulat cel mai bine .​Va rog ca nu știu ce să scriu.Dau 10 puncte în plus.Poezia este de Marin Sorescu.Ma puteti ajuta?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Andreea2568
44

Iata ca in sfarsit iepurașul a ajuns la târg obosit dar si fericit ca a ajuns mergând pe jos.In fata erau multi oameni .

El sa intrebat :Oare ce se intampla?

Iepurașul curios a mers sa vada ce se intampla acolo in fata era un eveniment ,era un concurs de cel mai bun alergător. Iepurașul sa înscris si el in concurs gandinduse ca poate premiul il va ajuta.Cursa începuse, iepurele concura cu un alt iepure .Ambii iepuri alergau foarte tare dar doar unul a câștigat .În cele din urma sa decis câștigătorul care a alergat cel mai tare si repede .............câștigătorul care a câștigat premiul cel mare era iepurașul premiul era un trofeu cu un morcov pentru cel mai bun alergător.Iepurele bucuros a luat trofeul si a mers acasă sărind de fericire.

Sper ca e bine nu am avut alte idei numai asta mia venit.

Alte întrebări interesante