Limba română, întrebare adresată de deeaaly2005, 8 ani în urmă

redacteaza o naratiune 15-30 randuri in care sa precizati o intamlare imaginara petrecuta cu ocazia unei excursii (2 elemente ale contextului spatio-temporal)
Dau coronita

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de thelmastone
2
Luni,o zi interesanta a saptamanii. Ma rezemam de scoarta tare a copacului, privind culorile numeroase ale soarelul ce rasarea. Trezita ca dintr-un vis imi scutur capul si  privirea cerceteaza curioasa grupul de elevi ce nu se vedea nicaieri. Usor panicata incerc sa-mi maresc pasul si cuvintele mamei ce imi spuse sa numai fiu atat de aeriana si sa am grija de mine imi blocheaza mintea.
 Destul de epuizata ma opresc din alergat si ma sprijin cu spatele de un stejar. Imi frec capul cu buricele capului si ma gandesc cum sa gasesc o solutie. Atat de captivata de gandurile-mi galagioase nici nu realizasem  strigatele ce imi strigau numele. Tragand aer in piept am pornit  catre  zgomotele ce se auzeau in mijlocul padurii. Vazandu-mi prietena am fugit catre ea si am strans-o in brate avand in gand sa nu ma mai aventurez niciodata. Sper ca te am ajutat ;))))

thelmastone: degetelor***
deeaaly2005: o..k...
Alte întrebări interesante