Limba română, întrebare adresată de Timmea3, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 cuv ,in care sa prezinți o întâmplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei vacante.DAU COTOANA!!!! ;))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioannaacces
3

E vara.Mara si ana s-au dus dupa cirese. Mergeau ele ce mergeau cand deodata a aparut un lup in fata lor,vrand sa le manance. Bine ca era Mara desteapta,ca i-a aruncat o felie de salam din sendvisul facut de mama,ca altfel nu mai erau.

Dupa ceva timp Mara s-a dus sa vada de bunica ei,care era la tara si era bolnava de o boala crunta. Dupa ce se intoarce pe drum o incoltesc o haita de lupi. Mara era ingrozita,caci nu mai avea nimic de mancare la ea. Unul din lupi a recunoscut-o si au lasat-o in pace.

Ce bine ca Mare era inimoasa si la hranit pe lup.


ioannaacces: Sc ca nu am facut-o mai lunga
kjdfngjkdfl: eu am facuto mai lunga
Răspuns de kjdfngjkdfl
2

Era vara iar mama mea sa hotarat sa mergem in alta tara .Cand am ajuns in aceea tara  mam intalnit cu fratele meu care a fost foarte bucuros ca am mers acolo .El si mama si tata sau hotarat sa mergem la stran cu toata familia . Cand am ajuns acolo eu mam dat in cate va topogane dar erau foarte simple si plictisitoare.Dar mia venit in minte sa ma dau in cel mai periculos topogan de acolo.Cand am intrat in el cred ca era putin defect si nu am prins pre multa viteza si am ramas acolo in acea invartitura.Salvamarii au intrat dupa mine in topogan si sau chinuit destul de mult dar nu au reusit .Au trebuit sa inchida stranul si sa demonteze topoganul.Pana la urma am scapat dar star nu voi mai merge nicodata deoarece ma-m speriat foarte tare atunci .


kjdfngjkdfl: eu am facuto mai lunga
Alte întrebări interesante