Limba română, întrebare adresată de Matematicianl, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 cuvinte în care sa prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unei vizite la Grădina Zoologică.Sa fie lungă și frumoasa!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ZKA
10
S-a sculat copilul nostru dis-de-dimineață ca să se ducă la grădina zoologică. Imeidiat cum s-a sculat a fost orbit de o rază de soare ce a intrat pe geam,și la cât de nerăbdător era, a plecat la baie cu ochii închiși. S-a pregătit,s-a îmbrăcat, s-a aranjat, și într-un final a fost dus la gradina zoologică. Era foarte uluit de toate animalele de acolo,pentru că nu le văzuse pe toate așa de aproape, până acum. Dar de data asta au stat foarte aproape, chiar le-a hranit, și le-a mângâiat. A avut curajul să stea chiar și cu cele mai feroce animale. S-a plimbat foarte mult pe acolo, la un moment dat s-a și rătăcit puțin, dar băiatul s-a simțiț foarte bine ,și asta conta.
Totul a fost bine și frumos când, de odată, toți oamenii fugea spre poartă alergând și țipând foarte îngroziți, iar în urma lor animale ce săreau pe oameni. Băiatul rămâne pe loc de emoție, dar este tras de mulțime afară. Imeidiat oamenii chem poliția și salvarea pentru oamenii răniți de animale. Însă,băiatul nu se mișcă de acolo, stă înțepenit, uitându-se dinspre poartă,cum bagă toate animalele pe rând în cușcă. Se pare că proprietarul grădinei zoologice spune că ar fi de vina maimuța, deoarece aceasta a avut antecedente.
Băiatul a așteptat acolo cu orele în speranța că va putea să intre să continue de văzut grădină. Însă porțile s-au închis și era nevoit să meargă acasă. Chiar dacă acum îi este puțin frică de animale, încăpățânarea acestuia este mai mare, și mâine vine din nou la grădina zoologică.
Alte întrebări interesante