Limba română, întrebare adresată de ionicaflorina09, 8 ani în urmă

Redactează o naratiune de 150-300 de cuv in care sa povestiti o intamplare petrecută la munte
Va rog urgent.
Multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Esther17
4
Misterul aflat in umta munţilor înalţi


Călătoriile sunt importante pentru orice persoană.
In timp ce călătoreşti, te relaxezi, descoperi lucruri noi şi vezi diferite așezări geografice. Acestea constituie un factor important în viaţa şi dezvoltarea oamenilor, dându-le experienţe unice, fiecăruia în parte.
Natura e frumoasă şi ziua şi noaptea. Am decis să vizitez o zonă de munte. Acum ma aflu in faţa unui peisaj mirific. E noapte. Am părăsit de mult timp cabana la care mă voi adăposti în această seară. Sunt împreună cu cea mai bună prietenă a mea, Lidya. Călătorim de vrei jumătate de oră prin pădure, pe poteca cea îngustă care şerpuieşte de-a lungul acesteia.
Zgomotul produs de paşii noştri se aud cu ecou in depărtare. Încet, încet, ne afundăm tot mai mult în pădure. Ţinta noastră este să ajungem sus pe culme.
Brazii se văd ca nişte cactuşi imenşi, care sunt gata de atac. Aceştia se înalţă în aer ca nişte fantome, care sunt pregătite să fure misterioasa lună de pe cer. Crengile uscate cate împiedică drumul lin debpe cărarea pietruită, trosnesc zgomotos sub picioarele noastre. Bufniţele ca nişte soli ai nopţii, întunecă luna strălucitoare, brăzdând cerul in lung şi in lat. Parfumul florilor de munte, este răspândit pretutindeni în aer. Întunericul nopţii, pune stăpânire peste întreg peisajul. Lumina lanternelor noastre, străpunge întunericul cate domneşte ca un rege suprem peste natură.
Fâlfâitul si cântecele păsărilor de noapte iti dau o senzaţie de groază...


(de aici poţi să continui tu... nu mai am idei)

ionicaflorina09: Este frumoasa dar nu se potriveste cu ce am cerut eu eu am cerut sa povestesc o întâmplare petrecută la munte nu sa descriu pădurea ori cum multumesc
ionicaflorina09: Daca sti o alta compunere despre o întâmplare petrecută la mute as fi foarte feritita
Esther17: da,deocamdata e bine, iar tu poti continua de aici cu ceva straniu...precum : sa iese de,dupa un copac un lup fioros,sa se ciocneasca cu o bufbita,sa se intalneasca cu ursul....Ti-am dat cateva idei...
ionicaflorina09: Ok ms mult de tot
Esther17: 。^‿^。
Alte întrebări interesante