Limba română, întrebare adresată de MariaSerban24, 9 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 de cuvinte, in care sa prezinți o întâmplare pretecută cu ocazia unei aniversari in familie. Va rog mult e urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TheArtIsMyLife
2
Un ciripit dulce m-a trezit din visul meu. Am observat ca era ora zece jumătate.
Astăzi ers o zi importantă. Ziua de naștere a mamei mele. Mama,persoana care mi-a dat viața. Ea a fost mereu acolo pentru mine .Fiecare zâmbet,fiecare îmbrățișare m-a făcut sa continui. M-am încălcat și am coborât in bucătărie. Voiam sa ii pregătesc o surpriza. Am dat drumul muzicii și am început sa fac tortul sau preferat cu vanilie. O bătaie ușoară in usa mi-a atras atenția. Am deschis-o curioasa ,dând peste figura înaltă și impunătoare a tatălui meu. Acesta a intrat cu un buchet uriaș de trandafiri albi ce au împrăștiat imediat mirosul lor unic pe care mama îl adora. Minutele treceau ,iar când eram gata sa deschidem televizorul sunetul cheii ce deschidea usa ne-a ataș atenția. Am fugit in bucatarie numaidect .Sunetul tocurilor mamei ce loveau parchetul negru m-a făcut sa scot un mic surâs . Dacă știa ea ce o așteaptă. Când aceasta a intrat eu și tatăl meu am sărărit urandu-i la mulți ani și luând-o strâns in brațe.
După aceea ne-am petrecut toată seara uitându-ne la fotografii vechi și depănând amintiri dragi pe care nu le vom uita niciodată.


Sper ca ți-am fost de ajutor
Alte întrebări interesante