Limba română, întrebare adresată de Ajutor12p9u, 9 ani în urmă

Redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare la o intrecere sportiva

Va du coroana daca o faceți repede plsss

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
7
Era o zi frumoasa de vara.Eu împreună cu colegii mei și doamna invatatoare hotărâm sa ieșim doua ore la sport.
În prima ora,noi ne certam ca sa alegem jocul dar doamna noastră ne-a împăcat și ne-a zis ca putem sa ne jucam cât vrem noi deoarece avem timp. Ne-am jucat de-a-vati ascunselea. Am jucat volei unde fetele au câștigat cu scorul de 20-14.La fotbal unele fete nu au participat.Ne-am jucat tenis unde băieții au învins cu 19-8.A fost o oala de sport super!
În a doua ora,hotărâm sa facem o întrecere sportiva. Eu puteam sa câștig dacă colega mea nu mă împingea. Eu am căzut grav și mi-am luxat glezna iar ea a fost sancționată.
Niciodată nu o sa uit asta!
Răspuns de Utilizator anonim
9
Intrecere sportiva

Azi avem intrecerea sportiva de biciclete.
Eu , Anastasia si Carina ne pregatim de dimineata .De cand ne-am trezit , si pana acum ne tot antrenam . Am luat cu noi bicicletele si am mers pe un deal de unde o luam la vale .
Bicletele sunt foarte frumoase . A mea are culoarea roz cu flori mov . A lui Carina are culoarea portocaliu cu flori galbene . A lui Anastasia are culoarea rosie cu flori violet .Toate au flori .. .
Imi place foarte mult sa o i-au la vale de pe dealul de la tara . E asa frumos... si aerul e asa placut .. .
Peste cateva ore , cu precizie la ora 17°° plecam spre parcul cel mare pentru a incepe aceasta competitie sportiva de biciclete .
Iata ,orele au trecut una dupa alta , si iatane aici in concurs . Am ineput .. eu eram in frunte ..minunat . Eu conduceam cursa dar..Antonio , un alt copil al acestei competiti m-a invins . Pana ce sa ajungem la linia pentru castigare eu am fost din nou in frunte .
Am castigat . Am primit o medalie .

Succes !!
Alte întrebări interesante