Limba română, întrebare adresată de themagician3880, 8 ani în urmă

Redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei piese de teatru.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexuk2106
66
Intr-o zi , eu si prietenul meu Mihai ne-am decis sa mergem la teatru.
Cand am ajuns , am cumparat ultimele bilete la piesa ,,Pinochio". In sala era foarte aglomerat , dar pe bilete nu scria locul fiecarei pesroane , deci te asezai unde vrei. Noi ne-am dus chiar langa scena , dar in margine , deoarece era liber.
In timpul piesei , eu ii spun lui Mihai ca merg la toaleta. El m-a intrebat daca atiu unde este toaleta , deoarece eu nu mai mersesem la acel teatru. I-am raspuns pe data ca ma voi descurca. In drumul meu spre toaleta , am fost distras de afisele altor piese de teatru. Fiind atat de concetrat , m-am ratacit. Am inceput sa alerg. Din greseala , am dat peste un om de servici. El mi-a aratat deumul spre toaleta. I-am multumit si m-am dus la baie. Cand am iesit , am realizat ca nu stiu in ce directie era sala de teatru. M-am panicat si am inceput din nou sa alerg , sperand sa dau din npu de un angajat ce sa ma redirectioneze catre sala. Cand am vazut un angajat , am luat-o la fuga spre el . Din graba , nu am vazut semnul ce arata ca podeua e alunecoasa. Eu am cazut pe gresia cea rece.
Nu-mi mai aduc aminte foarte multe lucruri , decat faptul ca am auzit niste plansete si sunetul unei sirene de ambulanta.
Cand ma trezesc , realizez ca ma aflu intr-un spital. Alaturi de mine stateau Mihai si mama mea. Mi-au spus sa stau linistit. I-am rugat sa imi povesteasca ce s-a intamplat , iar ei mi-au spus ca atunci cand am alunecat , m-am lovit cu capul de gresie si am lesinat. Pe langa asta , au mai spus ca am piciorul rupt , asa ca nu voi putea merge prea curand.
Asa a decurs vizita mea la teatru , desi nu a mers prea bine.


Succes!!! Imi pare rau daca voiai sa fie amuzanta sau ceva de acest gen , doar ca nu ai mentionat daca sa fie haioasa sau trista. In orice caz , sper ca te-am ajutat!!!

Alexuk2106: Scuze si pentru greselile de scriere
Alte întrebări interesante