Limba română, întrebare adresată de biropisti12, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 de cuvinte,in care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în interiorul casei dansatoare.
In compunerea ta trebuie:
Sa relatezi o întâmplare,respectând succesiunea logică a evenimentelor
Sa precizezi doua elemente ale contextului spatio-temporal
Sa ai un conținut adecvat cerinței
Sa respecți precizarea privind numărul de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de isteata013
303
îmi amintesc de parca ar fi fost ieri.
Era ultima zi din vacanta de vara si eram la bunicii mei si ma plimbam pe strazi ,melancolic gandindu ma la toate intamplarile petrecute de alungul acestei vacante.
Ajunsesem pe o strada necitculata din satul bunicilor mei si începuse sa ploua cu atropi mari si grei . M am adapostit intr o casa veche si parasita. In interior totul era atat de vechi.imi amintesc ca multi dintre prietenii mei imi spusesera povesti stranii despre aceasta casa.
Plimbandu ma prin casa am descoperit o casa mare și impunatoare .
Am deschiso cu sfiala siteama usa si am intrat cand am pasit in mijlocul camerei peretii incepusera sa isi schimbe culoare aceea de gri vechi si deprimant intrun galben si apoi in toate culorile curcubeului si casa incepu sa se clatine si am auzit o voce stranie .Imi spunea ca e bucurasa ca am intrat ,nimeni nu ii mai deschisese usa de mult.Dupa 3 ore de vorbit ploaia se opri si a trebuit sa plec dar casa mi a aratat o comoara ce zacea in ea 142 de ani.
i am promis ca o data pe an ma voi inroarce.
o data ajuns(a) acasa bunicii au fost foarte fericiti sa ma revada

biropisti12: Mulțumesc!
isteata013: npt
Alte întrebări interesante