Limba română, întrebare adresată de BiancaRebeca11, 8 ani în urmă

Redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in orasul tau preferat.Dau coroana și multe puncte! Mă abonez la cel care raspunde

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AdriEle
13
Deșii era o zi de răcoroasă de iarna, Orașul nostru nu a fost nici când mai vesel. Copii zburdau pe poteca de frunze arămi.Oameni atât de fericiți ca vine iarna încât nu mai aveau nici o grija decât sa ajute la împodobirea bradului din centrul micuțului dar veselului oraș.Mosul avea sa vina în acea seara, nu aveai timp de stat. Fiecare avea câte o treaba, femeile pregăteau minunatele bucate tradiționale, bărbații impodobeau brăduții i-ar copii pregăteau fursecurile și paharul cu lapte pentru Moș Crăciun.Toti erau fericiți și își urau "Crăciun Fericit"

AdriEle: spune care este mai bună! Plus :)
Răspuns de Utilizator anonim
17
Orăsul în care am călătorit vara asta este Santorini,Grecia. Am fost uimit de acel loc care părea desprins din basme.
Cea mai frumoasă întâmplare a fost când am participat la seara grecească. Lumea dansa mult,mâncare era pe săturate doar de distracție era nevoie. Un obicei pe care l-am prins repede este spartul farfuriilor pe jos: este foarte amuzant și nostim. După ce s-a terminat festivalul am plecat la un târg de suveniruri și am luat foarte multe lucruri: de la magneți de frigider până la tricouri cu peisaje grecești. A fost frumos și când am mers cu yaht-ul pe Marea Egee! Peștii se vedeau din mers iar totul părea calm si liniștit. De acolo am ajuns în Zahinthos,o insulă grecească tare faină Ajuns acasă am poveștit întâmplările tuturor și am împărțit suveniruri.
Alte întrebări interesante