Limba română, întrebare adresată de Andraizpabella, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 de cuvinte, în care sa prezinți o întâmplare reala sau imaginara petrecuta la școală, în timpul orei de Limba și literatura romana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MariusBotea
2

Răspuns:

LA ȘCOALĂ

MARINA ESTE ELEV ÎN CLASA A 5 . ESTE FOARTE BUNA LA MATE DAR NU ȘI LA ROMANA. TOCMAI ÎN ZIUA DE MARȚI AVEA UN TEST LA ROMANA. EA NEȘTIIND NIMIC SE GÂNDI SA SE UITE ÎN MANUAL. PROFESORUL O VEDE ȘI SPUNE:

-MARINA! TE ROG SA PREDAI LUCRAREA. FI SIGURA CA VEI LUA O NOTA MICA.

DE ATUNCI MARIANA SIA ÎNVĂȚAT LECȚIA ȘI A ÎNCEPUT SA ÎNVEȚE PENTRU A NU LUA NOTE MICI IAR.

Răspuns de girl9965
2

Răspuns:

Eram la școală. Era frig afara, dar era zăpadă. Eu și colegii din clasa mea am rugat-o pe doamna de română sa ne lase sa mergem afara, deoarece era ultima ora, eram obosiți și era prima zi din iarna aceea când a nins. Doamna fiind înțelegătoare și buna ne-a lăsat. Noi, fericiți am mers afara cu zâmbetul pe buze și am început sa ne jucam cu zăpadă și sa ne distram, dar a venit un copil mai mare care mie cel puțin mi-a stricat bună dispoziție pe care o aveam. El fiind mai mare se credea mai presus ca noi și începea sa ne bage cu capul în zăpadă sa ne bage zapada după ceafa și în geci, iar noi nu puteam sa ii facem nimic deoarece era mai mare și dacă ii dadeam înapoi cu zăpadă, el ne-ar fi bătut. Doamna profesoara era în cealaltă capăt al curții și nu a observat ce ne făcuse mie și celorlalți copii, iar noua, copiilor, cum eram mai mici ne-a fost frica sa-i spunem doamnei, deoarece băiatul ne-a amenințat.

Alte întrebări interesante