Limba română, întrebare adresată de anamariasmsn30, 8 ani în urmă

Redacteaza o narațiune de 150-300 de cuvinte, in care sa prezinti o întâmplare reală sau imaginara petrecuta într-o țară străină. In compunerea ta, trebuie : să relatezi o întâmplare respectând succesiunea logică a evenimentelor să precizezi două elemente ale contextului spațiul temporal să ai un conținut adecvat cerinței să respecți precizarea privind numarul de cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SopalDarkmoonpersona
2

Răspuns:

Iti voi da o schema de umplut

Eram in ...(tara)...ce frumosa este vremea aici!Norii plutesc maiestuos deaspura mea,pasariile aterizeaza in jurul cafenelelor sa ciugule ce mai ramane din firmituriile de paine,si vai!Parca aproape regret ca acum o luna nu am vrut sa vin cu sora mea aici.

Ea a vrut sa venim aici ca sa vada...(obiectiv turistic faimos al tarii alese),si intr-un final m-am lasat pagubas si am venit cu ea caci pana la urma nu am fost niciodata in...(tara).

Ea a vazut imediat vrabiutele care se adunau infometate,si facandu-i-se mila,se aseaza pe vine in apropierea cafenelei,chiar in razele soarelui de dupa-amiaza,si isi scoate camera de filmat,incepand sa hraneasca miciile pasari cu ce a mai ramas din sandwhicul de acum cateva ore.

A fost o adevarata amintire!Sa fii atat de aproape de natura chiar in mijlocul orasului,la o cafenea.Insa bucuria noastra s-a transformat intr-o comedie,atunci cand un stol de pescarusi zbura deasupra noastra,venind dinspre pescaria de vis-a-vis de cafenea,unde un om le-a aruncat resturi.

Unul dintre pescarusi a vazut o sclipire pe marginea camerei,si din zbor ne-a furat-o!

Partea cea mai buna a fost,ca dupa cateva zile,chiar cand trebuie sa plecam inapoi in Romania,un turist (din ce tara,diferita de tara in care esti tu) a vazut camera pe marginea unui pod,si a vazut ca are numele sorei mele pe ea,caci ea este fotografa profesionista.

Acesta este fan al sorei mele,si a predat camera politiei,care ne-a sunat,si pentru ca aparatul avea acumulatorii plini,inca filma cand a gasit-o turistul.In felul asta cand ne-am intors acasa am avut o filmare superba despre peisajul ...(tarii),filmate de sus,cand pescarusul o tinea in cioc si zbura cu ea.

Explicație:

Alte întrebări interesante