Limba română, întrebare adresată de mariospanu2005, 8 ani în urmă

redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare petrecuta intr-o ceainarie​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de monicaconstantin260
2

La bunici în ceainărie

Într-o zi frumoasa de iarna eu si cu părinții mei am decis sa mergem la bunici. Eu locuiau în Moldova și a trebuit sa plecam cât mai repede. Aveam forte mulți prieteni dar din păcate nu am mai ținut lagatura cu ei.

Am ajuns!! Am spus eu

După o ora eu și prietenii mei ne-am întâlnit afara în zăpadă fata în fata cu o ceainărie. Eu și cu prietenele mele aveam multe în comun. Ne-am jucat o grămadă cu zăpadă, pentru ca ni sa făcut frig am mers la acea ceainărie. Nu ne venea sa credem acolo era cântăreața noastră preferata... (pui o cântăreața) Ne-am dus la ea. Am cantat ne-a dat autografe.. . A fost cea

mai tare zii la bunici.

Răspuns de mariaexer71
0

Răspuns:

Intr-o zi am fost la ceainaria din centrul orasului. Am comandat un ceai de menta si am asteptat la masuta de langa geam. Intre timp a intrat prietenul meu si am fugit repede la baie pentru ca astazi trebuia sa merg la film cu el. Am stat in baie pana a plecat. M-am dus inapoi la masuta mea si am asteptat ceaiul. A intrat o apoi un canteret care voia sa isi tina concertul acolo. Era foarte cunoscut asa ca m-am dus sa ii cer un autograf. Din greseala m-am impiedicat si a sarit ceaiul pe hainele cantaretului. A inceput sa strige si sa se inerveze. Eu eram foarte trist mi-am dezamagit cantaretul preferat.

Alte întrebări interesante