Limba română, întrebare adresată de diegomihai339, 8 ani în urmă

Redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei drumetii

NU DATI COPY PASTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaigii
4

Răspuns:

Într-o zi de vara eu cu familia mea am plecat în drumeție spre Bucovina.

Drumul a fost foarte lung și obositor, dar când am ajuns acolo m-am întâlnit cu niște prieteni foarte buni din clasa mea. După ce ce am stat de vorba îmi revenise energia și am început sa ma joc cu ei. Dar noua ne era frica deoarece drumetia noastră trecea printr-o pădure înfricoșătoare. Dar asta nu ne-a afectat prea tare. Și am început iar sa ne jucam, noi ne jucam dea vati ascunselea. Eu trebuia sa ma ascund asa ca i-am păcălit pe cei doi prieteni ca m-am pierdut, iar ei erau ingrijorati, dar eu am ieșit din ascunzătoare și le am spus ca a fost o gluma.

Am mers tot asa pana am ieșit din pădure și am ajuns înapoi la mașinile noastre.


mihaigii: prea înfricoșătoare, dar nu punct scz
mihaigii: afectat prea tare și am.... fără punct scz și aici
Răspuns de XHollyX
3

Răspuns:

Am fost odata cu famila mea într-o drumeție la munte, tata spuse ca ar trebui sa mergem la un hotel sa ne cazam si sa dormim peste noapte acolo. Asat am si facut. În camera noastra era un dulap cu niste haine,era niste costume de barbat care semăna ca hainele lui ștefan cel mare. Tata se imbracase cu unul din costume.Arata foare ridicol.

A doua zi am fost la Castelul Bran, a fost minunat de acolo am luat multelucruri minunate plus ca a treia zi din excursiei era ziua mamei mele.Eu îi luasem o cana pentru cea mai buna mama si o floare numita orhidee, îi plăcea foarte mult orhideele, eu îi loasem una albastra pt nu avea. A treia zi ultima zi din excursiei si ziua mamei mele fusese minuta, în acea zi am mers si la piscină, iar în aceea zi făcusem multe lucruri frumoase.

Venise ultima zi in care am plecat acasa.Pe drum am povestit împreună cu familia tot ceea ce am facut.

Alte întrebări interesante