Limba română, întrebare adresată de botezatuaura97, 8 ani în urmă

Redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul participarii la o emisiune.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cojocariudaria6
33

Răspuns:

O întâmplare nemaipomenita

Dimimeata aceasta am primit mesaj ca sa fiu invitata la o emisiune pe nume ,,Lumea copiilor "Cu siguranta am acceptat si m-am arenjat si imbracat frumos.

Pe drum aveam mari emotii. Cand am ajuns, am intrat in cladire si vedeam foarte multi copii .Ei erau imbracati cu diferite haine cum ar fi unii erau in haine populare, altii cu haine sclipitoare .Peste cateva minute era randul meu. Cand intrasem in platou spre mine venea prezentatoarea si si-a spus numele ,,Bianca" ,apoi i l-am spus si eu.Mi-a adresat cateva intrebari ,de unde sunt ,cati ani am etc. Avram asa de mari emotii incat imi venea sa fug ,dar nu si am continuat mai departe .Dupa intrebari mi-au facut o surpriza asa de frumoasa incat iti venea sa plangi. Era o caleasca plina de dulciuri. Le-am multimit frumos si am plecat acasa foarte entuiazmata!

A fost o zi minunata!

Soer ca te-am ajutat!

Răspuns de Anibet
14

Răspuns:

e simpli

Explicație:

Era o zi de toamna ,eu ma pregateam sa merg la bunici .Pe drum ,urmaream la radio o emisiune despre importanta lecturii.Eu ma hotarasc sa sun si intru pe linie.Eram f.emotionat.Nu stiam ce sa zic,dar am spus un mic si sureietor ,,Buna ziua".

Cu timpul am prins curaz si chiar mi se parea interesant.Veneam cu multe argumente ce nu puteau fi combatute.

Emisiunea s-a lungit pana la doua ore.Dupa o ora facem o pauza,cand eu imi trag putin sufletu.Atunci redevin acelasi copil timid si temator.Dupa ce incepe iar emisiunea ma transform ca prin minune intr-un copil sigur pe sine

.Dupa terminarea emisiuni ,unde am castigat o carte ,am realizat ca eu eram asa de sigur cand vorbeam la emisiune si nu ma balbaiam ,pentru ca sunt un copil citit cu multe cunostinte adunate.Dar eu citesc constant si astfel am un bagaj de cunostinte foarte dezvoltat.

Alte întrebări interesante