Limba română, întrebare adresată de blablabl09, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută într-o fabrică.
Va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralu12348
9

Într-o zi de primăvară când păsărelele ciripeau, soarele își făcea apariția, iar albinele doar treabă făceau, eu stăteam în curtea casei mele fără sa știu ce sa fac. Am citit 2 cărți și am mâncat tot ce am avut m-am jucat toate jocurile știute de mine dar până la urmă îmi venise o idee. Mi-am chemat cei mai buni prieteni, Raluca, Bianca și George, le-am spus ce vreau sa fac și au fost încântați.

Azi era deachiderea unei fabrici de jucării la doar 500m de casă. Ne-am luat lucruri de ale noastre cum ar fi: apa, telefon, aparat de fotografiat, mâncare, binoclu etc. Și am plecat.

Când am ajuns am rămas uimiți cât de frumos arăta acel loc. Cum era prima zi totul era pe gratis, dar cea mai frumoasa jucărie de acolo care costa 10 lei. Nici unul nu avea bani. Fusesem atât de triști! Tot ce avusem prin buzunare era bomboane și ambalaje.

Se însera. Venise o doamna la noi și ne-a întrebat ce tot cautam aici, noi i-am răspuns politicos și i-am zis ca vrem sa luam o jucărie dar costa 10 lei. Ea s-a uitat la noi și a zâmbit! Ne-a spus ca este ziua noastră norocoasă și ca ne-o da pe gratis. Rostise ca este unicat și sa ne bucuram de acesta jucărie.

Am fost atât de fericiți încât acea zi fusese cea mai frumoasa zi! Sfârșit!! ♥️

Am scris muuultt, doresc și eu o coroana

Alte întrebări interesante