Limba română, întrebare adresată de rebeca7021, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare petrecută în timpul unui spectacol ( folosiți cât mai multe expresii frumoase )!! Dau coroană!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dada80
2

Intr-o duminica seara, mama mi-a spus ca o sa mergem la Circ la un spectacol cu acrobatii. M-am bucurat foarte mult cand am auzit, era pentru prima data cand mergeam la circ si mai ales cand vedeam in realitate spectacolul pe care il fac acrobatii. Pe tot parcursul drumului pana la circ am intrebat-o pe mama despre ce urma sa vad, dar a vrut sa fiu surprinsa si nu mi-a spus nimic.

In cele din urma am intrat in sala, o sala imensa cu o scena parca desprinsa din povesti. Sala avea niste picturi deosebite pe pereti, iar tavanul era o adevarata capodopera de arta. M-am asezat emotionata pe scaunul meu si am asteptat sa inceapa spectacolul. Luminile s-au stins, iar pe fundal se auzea usor o vioara.

Intr-o palida lumina a aparut prezentatorul care ne-a invitat sa urmarim numerele de acrobatii, iesind repede de pe scena. Intr-o mare de aplauze au intrat o fata si un baiat care au dansat foarte frumos. Specatolul devenea din ce in ce mai captivant, imi placea sa ma uit cum se invarteau acele femei, tinandu-se de franghii si sarind dintr-o parte in alta. La sfarsitul specatolului eram captivat de tot ce vazusem, imi doream sa nu se termine si sa pot raman acolo sa ma bucur in continuare de frumusetea numerelor de acrobatii. La ultimul moment din spectacol, dansatorii au folosit cercuri, mingii si panglici pe care le ofereau si spectatorilor. Una din dansatoare s-a apropiat de mine si mi-a dar una din mingiile pe care le-a folosit in numarul ei. M-am bucurat despus ca am primit-o, a fost cel mai frumos lucru pe care mi l-a daruit cineva.

Cand am ajuns acasa am pus mingea ca un trofeu pe biroul din camera mea, fiind cel mai frumos si special cadou pe care l-am primit.


rebeca7021: îți dau, dar momentan nu mi-a apărut nush de ce!!
dada80: nu aveam ce sa nu-ti apara. In fine!
rebeca7021: și cum să dau coroniță? îs nouă pe brainly și nu prea știu
dada80: evalueaza la 5
rebeca7021: aa!! păi ți-am dat!
dada80: am citit acum cum se da, trebuie sa ai cel putin doua raspunsuri sau sa apesi pe cel mai bun comentariu. si eu sunt noua si voiam sa vad cum este coronita daca toata lumea spune ca o da.
rebeca7021: păi asta ziceam și eu că nu mi-a apărut deoarece nu am două răspunsuri! promit că când o să apară să marchez răspunsul tău o să-ți dau atunci
dada80: multumesc!
rebeca7021: Gata!! Ți-am dat coroniță!! Mulțumesc pentru răpuns
dada80: multumesc!
Alte întrebări interesante