Limba română, întrebare adresată de Zeus12311, 8 ani în urmă

Redactează o naraţiune de 150 – 300 de cuvinte, în care să prezinți o întâmplare petrecută în timpul participării la un proiect local sau școlar.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Diminesq
9

Răspuns:

Este o zi insorita de primavara. Ma pregatesc sa incep o noua zi de scoala. Prima ora de luni este biologie in care noi intotdeauna organizam activitatii interesante.  

Astazi a fost anuntat ca o sa facem un proiect in echipe de cate 4. Sunt foarte entuziasmat pentru ca desfasuram o activitatea ca aceasta. Echipele sunt alese pe banci, asa ca lucrez cu prietenii mei. Si tema proiectului este interesanta.  

Tema noastra este „Efectul de sera”. Instant incepem proiectul. Toata lumea contribuie, si ne descurcam perfect! Eu ma ocup de partea techinca a proiectului, si incep sa caut si sa gasesc informatii pe care le putem utiliza. Alex ma asista in colectarea a diverse opinii despre subiect. Bianca, ce scrie foarte frumos, avea de gand sa transcrie produsul final. In final, Alexia face un desen mare ce explica cum functioneaza efectul de sera.  

Totul mergea ideal, pana cand, se aude un sunet ca de explozie cu un etaj mai jos de noi. Totii ne panicam, si incepem sa ne ridicam din scaune. Profesoara ne zicem sa stam linistitii, doar ca asta doar agraveaza situatia. Colega noastra Ingrid a fost asa de socata de sunet incat a inceput sa planga. Incepem sa iesim, dar usa se deschide in fata noastra, si apare in fata noastra un profesor de mate. Acesta ne povesteste cum puternica „explozie” era de fapt doar un dop de sampanie ce a sarit violent spre tavan. Linistitii, ne asezam inapoi la locurile noastre. Aceasta intamplare devine rapid un  subiect des ridiculizat. Acum, ma bucur ca imi pot aminti de acel moment si pot sa rad asa de tare la reactia mea foarte speriata.

(nu uita sa schimbi numele)


Zeus12311: Copiata da mrg
catalinadeby21: Mulțumesc frumos!!
Diminesq: Cu placere
Alte întrebări interesante