Limba română, întrebare adresată de Alessia825, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150 300 de cuvinte în care să printr-o întâmplare petrecută in timpul unei activități preferate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ghermancristina33
142

Eram pe terenul școlii într-o zi de vară cu prietenii mei. Soarele ardea și noi eram moleșiți și obosiți după un antrenament la fotbal.

Am început un meci, eram portar. Am apărat ca un profesionist până când m-a sunat mama, m-am întrebat de ce era telefonul în buzunarul meu apoi am răspuns. Am revenit șinexact atunci o minge de nicăieri mi-a venit în față.

Nasul meu a fost bine, am revenit pe teren ca mijlocaș. Am fost bun până când m-am împiedicat de minge și m-am julit la picior. Am mers la cabinet și m-am întors.

Eram atacant, gata să dau cât mai multe goluri! A fost așa bine... până când am dat mingea în bara porții, apoi a ricoșat în fața mea. Am fost dinnou la cabinet și m-am întors. Am jucat ca un profesionist, totul era perfect până când un coleg mi-a zis să am grijă la Mike, cel mai mic din echipa adversă. Nu era prea priceput, nu știam ce făcea dar deodată a început să joace bine. Mi-a luat mingea și ca s-o iau l-am faultat.. dar defapt el o punea la linie să bată "Out".

A fost oribil dar mama mi-a luat înghețată și m-am calmat. L-am luat și pe Mike în semn de iertare și a zis că e bine, ceea ce m-a făcut să mă simt ca și cum am avut cea mai tare zi!


alinghinescu12: îmi place compunerea dar e pre dureroasa din punctul meu de vedere!
ghermancristina33: scuze
alinghinescu12: nu e nmk. îmi place. chiar dacă e dureroasa e și haioasa în același timp
ghermancristina33: mersi, am muncit la ea
alinghinescu12: îmi dau seama se vede când o compunere este muncita. e făcuta din întâmplări reale. ca eu am pățit genul asta de probleme la fotbal
ghermancristina33: exact
becheanud4p2r3wh: Lmao, și eu sunt portar la echipa scolii și mi sa întâmplat sa îmi sune telefonul în timpul meciului, nu îl aveam în buzunar și 8n ghiozdan care era lângă poarta XD
ghermancristina33: lol
popowaleria: Omg
Alte întrebări interesante