Limba română, întrebare adresată de danitrita7, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150 și 300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută în interiorul casei dansatoare in compunerea ta trebuie sa relatezi o întâmplare respectând succesiunea logică a evenimentelor' să găsesc două elemente ale contextului spațiul temporar. repede plz nai avem doua zile si incepe scoaga si eu mai am foarte mult de scris

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariy36
37
Casa mea magica


Era toamna. Scoala abia incepea. Eu eram foarte entuziasmata sa imi revad colegii si ceilalti profesori.
Ajunsa in clasa, am observat ca am 2 colegi noi.
Orele au trecut foarte repede. In drum spre casa, observ ca se apropie o furtuna. Grabesc pasul pana ajung acasa, la adapost.
Obosita dupa alergat, ma duc in camera mea, ma intind in pat si imi inchid ochii obositi.
Cand ii deschid, observ ceva ciudat: camera mea, care era de obicei de culoarea albastru deschis, acum este verde cu sute de buline albe, iar totul parca era plin de viata. Ma ridic din pat si observ ca in hol toate scaunele, mesele si celelalte danseaza. Nedumerita, in treb canapeaua ce se intampla. Ea imi spune ca toti sarbatoresc Ziua Dansului.
Uimita de cele auzite, fara sa mai stau pe ganduri ma duc si eu sa dansez. Am valsat cu scaunele si samba cu masa. A fost super experienta. Am dansat pana seara, insa o voce blajina imi striga numele: '' Maria, am venit acasa!''.
Era mama mea. Se intorsese acasa. Ma ridic din pat, dandu-mi seama ca totul fusese decat un vis distractiv.


Poti sa o mai scurtezi daca vrei. Sper ca te-am ajutat!


danitrita7: mersi mult
mariy36: cu placere!
danitrita7: NU AM SCURTATO AM SCRISO ASA CUM E DOAR C A AM SCIMBAT NUMELE ORI CUM FOARTE FRUMOASDA MULTUMESC INCA O DATA
Alte întrebări interesante