Limba română, întrebare adresată de PosiBeleaua25, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150 și 300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare petrecută pe strada unde locuiește! Pls dau coroana!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaicraciun
3

Răspuns:

Eram pe drum spre casa.. sincer.. eram obosit si am zis sa o iau pe scrutatura, la acel moment mi se parea cea mai buna alegere, dar dupa ce am intrat in cea mai sinistra alee din cartier mi-am dat seama ca am facut o greseala catastrofala... acolo stateau cei mai duri si neprietenosi tipi.Eu treceam cu inima la gura si cu pumnul strans in buzunar.Dupa ceva vreme am auzit un zgomot, m-am intors si nu era nimeni, dar mi-a aparut un copil cam de varsta mea si a zis:

"Da-mi tot ce ai!"

Eu am zis

"Ia tot si lasa-ma"

Si a inceput sa rada.. doar glumea, dar eu m-am speriat de moarte.Era o fata, o cheama Atara.. arata foarte dragut nu parea sa fie din acea alee, unde toti arata ca niste demoni.Am plecat, dar dupa vreo doua zile mi-am facut curaj sa merg acolo sa o cunosc si am gasit-o jucand niste joculete cu alti copii de acolo.Era mirata sa ma vada, dar mi-am argumentat plecarea brusca si a inteles, iar ea m-a ajutat sa inteleg ca nu aparentele conteaza ci interiorul.Am descoperit ca oamenii ce traiau acolo erau deafpt niste oamnei foarte drgauti.Si asa mi-am facut o noua prietena .. chiar.. cea mai buna

Alte întrebări interesante