Limba română, întrebare adresată de bogatubiancaelena, 8 ani în urmă

redacteaza o naratiune in care sa prezinti o intamplare petrecuta pe un vapor
Va roog e urgent dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Federicorusso991
2

Răspuns:

acum o săptămâna eu impreuna cu câțiva prieteni de ai mei am organizat o excursie pe vapor eram entuziasmat înca decând am plănuit această cruazieră, insa nu mi-a trecut nici o clipă prin cap ce avea să se intâmple.

totul decursese foarte bine, eu si pritetenii mei ne distram de minune, eram sigur ca acea zi potea fi de neuitat si am avut dreptate. din nefericire cerul incepea sa se înnoreze iar daca de uitai la cer puteai observa fulgerele care îsi făceau apariția, la fel si tunetele puternice care mă ingrozeau, fiecare n-am dus in camera lor

convinsi ca o simpla poaie nu ne poate strica cruaziera. puteam vedea pe geamul micuț si rodund cum cerul albastru acum era plin de nori si cum valurile de apa deveneau din ce in ce mai mari, nu dupa mult timp ploaia si-a facut simțita prezența, dar nu era o ploie obijnuita era o furtuna violenta o furtuna care ne-a facut pe toți sa ne ingrozim, am incercat sa stam unul langa altul si sa susținem ca ploia va trece si totul va reveni la normal, însa ploia nu a trecut nici după doua ore, valurile erau mari iar cel care conducea vaporul se chinuia sa-l țină la suprafața apei. Din fericire furtuna s-a opirt iar soarele ia ieșit la suprafața alungând nori departe.

A doua zi am ajuns acasa teferi, rămânând cu o amintire de neuitat

Alte întrebări interesante