Limba română, întrebare adresată de Biancamaria223, 9 ani în urmă

redacteaza o naratiune in care sa prezinti o intamplare(reala sau imaginara)petrecuta intr o tara exotica DAU COROANAAAAAAA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LexaTomlinson
574
Vacanta de vara a fost mereu ceva foarte special pentru mine. ador soarele si caldura.
parintii mei afland ca ador absolut tot ceea ce tine de caldura au decis sa mergem intr-un loc exotit. zis si facut.
peste cateva zile eram deja in avion,asteptand cu nerabdare sa pasim pe pamantul din abu dhabi.
in cateva ore eram deja la hotel. soarele pe care il iubeam atat de tare se vedea atat de frumos pe cerul senin. ne-am schimbat in costumele de baie si in cateva minute deja eram pe plaja fierbinte. nisipul fin imi gadila picioarele,iar soarele imi mangaia obrajii cu razele sale.
totul in jurul meu era ca un paradis: bauturi racoritoare la orice pas,soare din plin si distractie. fara sa ma gandesc la consecinte am alergat spre apa involburata. se simtea atata de bine sa stai in bratele marii. brusc,un val urias a venit in fata mea,oblingandu-ma sa ma scufund. picioarele mele nu mai atingeau nisipul,iar capul incepea sa ma doara. incet,incet mi-am pierdut cunostinta,acceptand soarta si lasandu-ma moale in bratele mortii.
in jurul meu se auzeau aparate care scoteau un sunet ciudat. am deschis ochii,uitandu-ma in jur. cu ochii in lacrimi,mama si tatal meu au venit la patul meu imbratisandu-ma si spunandu-mi ca totul va fi bine. mi-am amintit tot:cum am alergat spre mare,valul urias care s-a revarsat asupra mea si apoi lesinul meu. dorctorul mi-a spus ca in cateva ore voi putea merge la hotel,insa bineinteles sa fiu mai atenta cand merg in apa.
de acum,voi fi foarte atenta la valurile marii si voi avea grija sa nu ma indepartez prea mult de mal
Alte întrebări interesante