Limba română, întrebare adresată de ramo63, 9 ani în urmă

Redacteaza o naratiune in care sa prezinti o intamplare,reala sau imaginara,petrecuta n timpul unei pauze.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
23
              Acelasi program in fiecare zi  , intr-un fel nici nu le inteleg sistemul . 6 ore de curs cu 10 minute de pauza . As vrea sa imi programez singura timpul , sa fac si eu ceva incat sa imi pun in ordine timpul de a realiza ceva important. Adica la scoala, in timpul pauzei ce  fac? Astept urmatoarea ora? As pierde timpul care mi se ofera . 
             Verific ceasul , este 11: 52 , deci mai am 8 minute sa fac ceva . Imi scot blocul de desen si un creion . Incep sa trag linii aiurea ,unele mai adanci ca altele , se unduiesc pe pagina conturand ceva anume , inca nu-mi dau seama ce. Doua picaturi de cafea imi ating foaia , incepand sa curga vertical . Mihai sta in fata mea, asteptand sa tip la el, toti stiu cat de important este pentru mine un desen. 
         - Imi dai mie cafeaua te rog? il intreb de parca mi-ar fi destinata mie.
        - Pentru?
        -Vreau sa repar desenul....
          Imi intinde paharul cu lichidul cafeniu , eu punandu-l pe banca . El este tot aici , langa mine, imi urmareste atent miscariile . Scot din penar o pensula si ii introduc varful in cafea . Mihai deja se uita intrebator la mine, neintelegand ce vreau sa fac .  Repet aceleasi miscari ca cele ale creionului . lichidul maro se intinde formand un peisaj de apus.
       -super.


Utilizator anonim: te ajuta?
ramo63: da mulțumesc mult
Utilizator anonim: cu placere ..sincer nu prea am avut inspiratie :/
Alte întrebări interesante