Evaluare Națională: Lb. Română , întrebare adresată de norbertszasz07, 8 ani în urmă

Redactează o notă de jurnal de cel puţin 150 de cuvinte în care să descrii emoțiile pe care le-ai trăit în timpul vizionării unui film cu subiect istoric. Vei avea în vedere ca în textul tău să respecti tema dată, să folosești persoana I, singular, să prezinți momentul, situația sau personajul care te-a emoționat, să utilizezi termeni care redau o stare de spirit/o atitudine afectivă. Include in text o secvenţă descriptivă privitoare la personajul sau la decorul în care se petrece evenimentul prezentat în film. Data redactării însemnării tale în jurnal este 11 iunie 2021.


va rog dau 50 de punte imi trebuie rapid​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de amaliasaftoiu
14

Explicație:

Orientul Antic

Aseara am fost la cinematograf. Filmul s a numit Orientul Antic. Am fost singur/a deoarece am vrut sa il inteleg bine .

Filmul a inceput ,luminile s au stins. In film era vorba despre um domn care ne prezenta toata istoria filmul a inceput de la mileniul VI pana in mileniul VIII. A fost superb.

Partea mea preferata a fost atunci cand ne a explicat de ce casele din Orientul Antic se distrugeau usor si ce lasau in urma lor.Casele se distrugeau usor deoarece erau facute din lut si din cauza precipatiilor foarte mari ele se descompuneau. Iar cand se descompuneau de tot,in urma lor au ramas dealuri.

Filmul s a terminat rapid pentru mine. A fost o experienta de neuitat !

Sper ca te am ajutat


norbertszasz07: Prea puțin dar e bine...
Alte întrebări interesante