Limba română, întrebare adresată de alin6171, 8 ani în urmă

Redactează o pagină de jurnal de cel puțin 150 de cuvinte în care să prezinți o emoție/sentiment din prima zi de școală utilizând cel puțin o secvență narativă și una descriptivă data redactării jurnalului este 20 septembrie 2020
DAU CORONIȚĂ !!!
REPEDE!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinadutu
84

Răspuns:

Explicație:

Draga jurnalule ,

Este 20 septembrie , prima zi de scoala ! Cum m.am trezit , am mâncat micul dejun și împreună cu mama ne.am pregătit de plecare . Eram extrem de emoționată la început . Fiind o persoana mai retrasă , nu mă așteptam să îmi fac prieteni așa de repede .

Am ajuns in sala de clasa . Doamna învățătoare era in fața noastră , mereu zâmbitoare și bine- dispusă . A scris titlul lecției pe tabla , apoi a început să facă prezenta . Când a ajuns la rubrica unde era trecut numele meu m.am ridicat iar ea m.a privit lung . Era o privire caldă și prietenoasă . Ochii ei transmiteau începerea unui an foarte roditor pentru noi .

După terminarea orelor , invitata de colegii mei am plecat în curtea școlii pentru a ne juca . Prieteniile s.au legat foarte repede . Când a ajuns acasă , am povestit peripețiile de la școală mamei și tatălui meu .

De.abia aștept să merg mine la școală !

Alte întrebări interesante