Istorie, întrebare adresată de mariamunteanu5373, 8 ani în urmă

Redacteaza o pagina de jurnal de minim 150 de cuvinte in care prezinți un eveniment sportiv la care ai luat parte. Vei introduce urmatoarele tipare textuale : descriptiv, narativ si explicativ. Data redactãrii paginii de jurnal este 24 februarie 2021.


Am nevoie urgent! dau si coronițã​.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de c0rpse
0

draga jurnalule,

Astăzi a fost o zi cu adevărat specială.Am luat parte la campionatul național de tenis de camp.

Vremea a ținut cu noi din fericire.Cerul era de un albastru curat fara pic de nor. Vantul adia lin și ne răcorea din când în când de soarele vesel ce radia incantat.

Am plecat de acasă pe la ora 8 dimineața știind că o să am un drum lung de parcurs până la Iași.Acolo se ținea concursul anul acesta și sincera sa fiu m-am bucurat enorm.Ador acel oraș.Este plin de vegetație,istorie și oameni primitori.

Concursul începea de abia la ora 4 așa că nu ne-am grăbit deloc ,admirând orașele sau satele prin care treceam.Insfarsit la ora 2 eram acolo.Neam cazat la cel mai apropiat hotel iar fix după am coborât la restaurant.Eram hămesită.Mancarea a fost excepțională!!Eu și fratele meu am comandat o pizza dar a fost așa de bună că după ce am terminat o am mai luat încă două.

Și uitane pe teren , mi-a fost înmânată o rachetă roșie cu negru , mult mai ușoară decât a mea.Era totuși mai mare așa că a durat un pic să mă obișnuiesc.Insa a fost extraordinar am terminat pe locul întâi reprezentându-mi orașul.Nu voi uita prea curând această experiență ,sunt sigura!

Cu drag,

....

Alte întrebări interesante